Despre noi

Servicii complete și personalizate pentru fiecare senior
Niciunul dintre noi nu cunoaște viitorul. Trăim cu impresia ca vom ramene mereu tineri si in putere, atât noi cât și părinții noștri. Realitatea este însă mereu diferită iar timpul se scurge nemilos si ajungem în ziua în care cei dragi nouă au mai multă nevoie de sprijin ca oricând. Ajunși în situația în care ne-am dat seama ca părinții sau bunicii noștri au nevoie de îngrijire permanentă, încercam sa găsim o soluție adecvată, un loc în care să se simta "acasă".

Noi centrul rezidential de bătrâni “CAMIN BUNICI” Pipera venim in sprijinul Dvs oferindu-vă linistea prin garanția unei bătrâneți senine cu ingrijire adecvată oferită celor dragi.
Incă de la inceput centru îngrijire vârstnici “Cămin Bunici” a fost conceput și dotat pentru a oferi un confort deosebit și siguranța seniorilor cazati ăn locația noastră. Este locul unde îi păstrați aproape pe bunicii voștri dragi și în același timp aveți garanția că aceștia primesc atenția și grija pe care o merită.


La noi găsiți un loc linistit, asistență medicală, personal calificat și o atmosferă prietenoasă, suntem un camin de bătrani ce indeplinim cele mai exigente standarde de calitate iar serviciile sunt adaptate fiecărui resident în parte. Astfel vârstnicii găzduiți în centru rezidential seniori “Cămin Bunici” nu se vor simți singuri și vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impărtășii activități plăcute.